På mina läppar

 
 


Hej!
 
Jag har inte mycket smink. Eyeliner är ifrån H&M och det blir mycker Loréal och Garnier. Jag lägger hällre pengar på en finare lunch eller på en svängande kjol.
Men jag tycker att det kan vara fint att köpa och att kolla på läppstift! Och jag medger att jag har inte många, Tre, inte mer eller midre.
 Men dem jag har är superbra!Ett lite mörkare djupare rött, ett lite mer glansigare rosa och ett mjukt beige.
Eftersom att de är så fulla av pigment så räcker det ibland att bara dutta lite på över och underläppen och smeta ut med figrarna.
 
Ha en bra Måndag! 
 
 
 

You took your life as lovers often do

 
 
Hej!
 
Idag åkte jag emot stan för att möta upp Frida för att gå på designmarknad, som visserligen var sådär, och för att fika. Gick en runda på stan för att se om något annat föll i smaken då det blev nitlott på marknaden. Slutligen hamnade vi på Hamnis framför billigt fika! Annars spelar jag håkan hela tiden, alla låtar bara växer och växer. Men nu är det släktmiddag, måste byta om, vi hörs!
 

Med Prislapp i tryck

 
 



Var med mamma och syster i går på stan, inte idealiskt för min förkyldning men orkade inte vara hemma. Alltså gud vad jag tjatar om den där förkyldningen, jag ber om ursäkt. I alla fall var vi av någon anledning inne på JC och jag fick en tröja av mamma, som jag tycker är superfin. Känns bra att ha något som är någon sorts bas, min "basgarerob" nu består av mångfärgade loppiströjor och håliga strumpbyxor.
 
Men nu ska jag se en film med min pappa & farbror, från en soffa till en annan, godnatt & hoppas ni har en bättre kväll än jag!
  

You can buy your hair if it won't grow

 
 
 
 
 Hej!

 Vart hos frisören idag trots min förkyldning, kännde att det var lite brådis.. Får nästan ångest av att se före bilden för mitt hår ser så skabbigt och plastigt ut. ursch! Men jag färgade mitt hår hos Attityd i Umeå på Kungsgatan, de är verkligen superduktiga och snälla där! Jag är verkligen supernöjd och glad trots att jag kommer spendera min fredag i min säng, framför ett ständigt tittande på bästa kriminalminiserien Sherlock och med jucie och äppelbitar. Ha en bra Fredag!

med ansiktet mot solen

 
 

Hej! 
 
 Vår. Ämnet är utjatat tråkigt och förutsägbart. Alla tycker samma sak, alla känner samma sak. Men det hindrar inte mig som den typiska människan jag är att vända huvudet mot solen, känna mig fånigt kär i var och varannan människa, prova sommarklänningar och lyssna på den här låten medans jag cyklar hem.

Nu ska jag göra det sistnämna mot stan för att låna böcker till en nystartad bokklubb med Clara, Linnea och Frida!    

Söndagsnoveller

 
 

Hej!
 
Tar en paus i naturpluggandet för att tipsa om en bra novellsamling av Anna Gavalda! Perfekt att läsa innan man ska sova eftersom att berättelserna är så pass korta. Böcker som man är sugen på att läsa som är längre tänker jag spara till regniga dagar inomhus eller soliga på nån stand eller på varma klippor. För nu när man tvingas att läsa supermånga sidor i diverse skolböcker kan det kännas tungt att börja med en lång roman.
 
Men historierna i Jag skulle vilja att någon väntade på mig någonstans, utspelar sig i Frankrike. Novellerna handlar om allt från en kvinnas plötsliga missfall till ett gammalt äktenskap utan kärlek. Superbra bok som man inte blir känslosamt trött utan, utan snarare så att tankarna börjar flyga omkring på något sätt. 
 
 
 
 

En redan hypad video

 
 

 

Söndagspuss *


Om en dag vid Havet

 




Hej!

I Onsdags på den lediga dagen efter Valborg for vi till stugan vid havet.
Tycker så himla mycket om att vara där, min ö i livet på något sätt, där bekymmer och onda tankar inte finns. 
Att allt faller av ens axlar när man åker ut på det öppna havet som är så mycket större än en själv.
Att mysa med stora stöjor med te och nybakta bagels ett kast från det stora blå med sol i ansiktet, det måste vara
en av de bästa sakerna man kan göra. så mysigt!
 
Nu om en stund kommer Sara och Anja med frukt och sånt för att mysa och ta igen massor, mysig lördag!
 Ha en fin lördag!