Fåglarna flyttar längre norrut varje år

 
 
4x mobilbilder ifrån bygdsiljum idag, alltså bäst att hänga med dessa + anna som uteblev i bild.
 
Gråter dock pga saknar mitt Ps, dessa är redigerade i en dålig app. Men snart så.
 

Helt ok


 
Okej, min dator är ju på reparation men inga tårar spillda, dock blir det mindre inlägg här då det känns tråk utan ps. Dagen har i alla fall vart ovanligt bra, känns bra med ny vecka, nya avsnitt av paradise, kören som börjar, första teorilektionen på onsdag och snowboardpremiär på lördag, alltså megatagg på den!
 
Om ni dör kan ni gå in på min kära pinterest och börja följa eller kolla, Elin Pudas var namnet!

Lovely

 
Min hårddisk crashade idag... igen. Jävlar. Bara att göra om, göra rätt. Börja föra över grejer till en extern hårddisk. Jaja. Upptäckte dock att det inte finns Ps så måste kolla om man kan byta.
 
Såg på bio i alla fall i kväll, Hobbit med familjen. Pappa hade fått några företagsbiljetter så det var ju skönt. Skulle kanske inte säga fem av fem, lite för seg och lång för min smak, lite lite kärlek och relationer och allmänt nerv. Men godkänd. 
 
Just ja, tröstade mig med en lovely tröja från Bikbok, gissa mönstret?
 
 
 
 

Striped

 
 
 
 
Mår fortfarande dåligt, nu också med huvudvärk. Är så trött. Stressade till bussen och glömde sovmorgonen. 

Jag och min tröja kommer dock väl överens, alltid något. 
 

I wish I could find my Rosemary Hill

 
Frida från i sommras. 

#selfi

 
 
Hej. Blev jobbigt nog förkyld igår kväll så har vart innomhus hela dagen. Invigit mina urbanears jag köpte i går, kollat orange is the new black och hasat runt, lysstat på poddar. 
 
Har roligt nog fått en ny snowboard + binningar av mami och papi vilket ju känns sååå lovely, måste bara lära mig att åka ner för backen utan att hasa ner som ett löv.  
 
Ha en go kväll och helg

Air

 
 
 
Som så många andra men mina gick för 100 spänn och är från ett snabbköp i Vietnam, så fab-ish.
 

Min Julafton

Hej! Kom tillbaka till Sverige i går morse, träffade alla efterlängtade kompizar och hade en lektion innan fika på stan och sedan hem för att sova. Tidskilnaderna och långa flygresor gör att jag inte orkat kolla igenom alla bilder, men ska pö om pö visa bilder så att det inte blir långtråkigt!
 
Första inlägget handlar om Julafton där vi tog en båt och snorkla vid några korallrev. Senare på kvället åt vi helstekt fisk och massor av jätteräkor. Så bra julafton!