Good morning vietnam


 
 
 Hej! sista inlägget på tre och en halv vecka, drar till Vietnam i morgon, känns så jäkla bra! Ha en god jul och ett gött nyår så hörs vi igen 2014! Ha det!

Nästa Nivå

 
Hej. nyss börjat kollat på Nästa Nivå på Nöjesguiden och är F A ST. Aldrig brytt mig om HipHop men fan vad jag skulle vilja kunna rappa, tror dock att jag inte har the attitude/ glimten i ögan för att riva ev ett beat:( Får väll hålla mig till min kör och till mina vegamössor, Håkan och docs. Byter ju dock stil ganska ofta, och om ett halvår är det kanske jag som pratar slang och slopar 2hand för dyrt märke på junkyard, typ.    
 
Nej men serri, kolla in, ska börja packa nu, fatta att ja drar på söndag!!

Och du blir aldrig förvånad, aldrig besviken

 
 
 
Hej. Onsdag redan, känns bra trots allt plugg som för mig måste pressas in på några dagar då jag drar på söndagmorgon, hjälp + pirr! Var Lucia i går, kul trots lite sterin i håret. Typ bästa grejen med att gå i kör då man får vara med i Luciatåget, så mycket myskänsla. Och idag det blev premiär för min nya vegamössa Linnea köpte hem till mig från Beyond Retro i Stockholm. Kommer för eveigt vara så tacksam!
 
Nej men nu ska jag fortsätta med plugget en timma innan finalen av Bonde klockan åtta <3333 
 
 

Andra advent

 
Hej! Hänger inte här så mycket nu eftersom att det är så jäkla mycket med Lucia, plugg och planering/ packning till Vietnam, och man vill ju göra inlägg som är bra, inte skräpdåliga liksom. 

Men i Söndags, igår, vaknade jag upp till snö och grötfrulle..
 
 
... Och te. Pluggade lite matte också.
 
 
Hoppade sedan upp på cykeln och slirade iväg för att träffa denna för att simma på badhuset. Bild ifrån sommras efter en hotellfrulle, alltså mums. 
 

Ett simpass och fyra pankakor + festis senare cyklade vi upp för backen och in på gamlia. Vi gick först på en gudstjänst, även fast vi inte är så supertrogna kände vi att vi ville maxa julkänslan, och mysig var det. 
 
 
Fullt lika mysigt var det visserligen på julmarknaden, men det var så fruktansvärt kallt att det var sinnes! Vi tryckte i oss glögg + polkaklubba och minglade runt bland fällknivar, chutneys, hästslädar, älgkött och annat kuligt. När jag kom hem var mina lår rödaste röda, men bra dag!
 

Oh, wow, Lovely

 
 
 
Hej. Om de ska pratas om vad man inspereras av så blir det lätt tråååååkigt. ingen bryr sig igentligen, bara utfyllnad, kräks. Men alltså kolla bara skins och kolla bara på Cassie, dör snyggdöden. Babe numero uno!  

Min stad, plats att leva, plats att dö



 
 
 
Hej. Halvdag och jag, Anna och Frida gick till Taj Mahal för att äta indiskt, om man kommer till Umeå är det ett fett tips för bästa buffen. Är nu tillbaka på skolan för att öva till Lucia och Frida och Claras fotoprojekt. 

Är så kär i min nya jacka, och när det blir för kallt i vinter och dunjackan plockas fram kommer jag att ha den innomhus. Varje dag. 
 

Så ung och så lojal

 
 
 
Hej, okej. Fixat praktikplats och det känns ju lovely, på Indiska. Annars ger jag mig en jäkligt skön måndag och struntar i plugget. Men det blir nog en bra vecka det här!

December

 
Hej. Noobar mig i Ps, skam skam. Nej men första advent idag då, lite julkalender och snö på det är ju nån slags grädde på moset. Pluggat hela dan, hängt med kaninerna ett tag, lyssnat på arg musik och bojkottar julsångerna som redan känns klibbiga. Känns helt ok att om två veckor dra härifrån. Puss!