Under Cover Of Darkness

 
 
 
Hej
 
Äntilgen fredag = lov i morgon. Känns helt lovely med en ledig vecka som ivigs hos Clara i morgon kväll. Tror att det blir ett megabra sportlov med kompizar, snowboard och så stockholm + mello till nästa helg.
 
Ser ut som om det blir  fem av fem! 
 

Vita berg

 
 
Hej
 
Länge sedan jag tog upp kameran och fotade, värmde upp med ett mellanmål i typical bloggstyle. I Umeå just nu har det börjat töa och det känns nästan vår utomhus, vilket är med blandade känslor då jag hade sätt fram emot backåkning nästa vecka på sportlovet.
 
Gråter dock inte då det känns nästbäst att hänga på stan och efter januari med noll soltimmar, äntligen se lite sol. 

Runt Staden

 
Hej. Vilken frånvaro va! Förr i tiden hade det känns viktigare att skriva, även om inläggen var betydligt sämre. Men det känns bra att det inte är på liv och död. 
 
Har haft min praktikveckan på Indiska, vilket har känns kul men man underskattar hur man hela tiden får hänga med sina vänner när man är på en ny arbetsplats. Men summan är att det är lovely på Indiska och har snälla arbetskompisar! Helt OK. 

Annars har vi övat inför umefolk på lördag, känns faktigst som om det kan bli roligt! Repet i går gick bra och enligt mig låter det ganska bra! Annars är jag inne i sommarjobb/jobb snurran, lämnar Cv:n och skriver personliga brev. Hoppas och tar i trä att jag lyckas knipa åt mig ett!
 
Adios!

Lite dryg

 
Hej brudar och boys <333
 
Helgen har vart helt ok, umgåtts med kompizar och tränat, övningskört och pluggat. Just idag har jag gjort massa nyttiga saker, trollat ihop ett CV och kollat jobb, tvättat löshåret och skrivigt klart min novell, Ä N T L I G E N !
 
Nej men back to den slääpiga söndagen. Ha det bäst. 
 
 

Vietnam/ Hanoi

 
Besökte en väldigt fin kyrka, var skönt att få en pause från storstaden med alla mopeder och smuts. 
 
 
Stannade en stund för att läsa karta. Eller jag vilade, så ovan med det heta klimatet, detta var nog kanske innan lunch också. 
 
 
Ett mycket besökt tempel med alla dess gudar och rökelser, som för övrigt fanns överallt, i gathörn så som på resebyråer, resturanger etc. 
 
 
Templet var speciellt p.g.a sina skölpaddor som i Vietnam betyder tur och lycka. Tusentals skölpaddor på ett så litet ställe, den nästan obefintliga djurvännen i mig grät:(
 
 
 
Avslutade med en jävulskt dyr coola på hotell Rexs takterass i det glassigaste området av stan. De var faktigt de hotell de amerikanska trupperna använda vid presskonferenserna under vietnamkriget. Som den patriot jag är höjde jag näven. Eller inte. 
 
Vill ni ens se såna här inlägg?? Vet ej hur jag ska lägga upp bilder eller om de ens känns kul, nu såhär veckor efter jag kommigt hem, eller det kanske bara är jag. Eller??
 

Lite lägligt sådära

 
Kort lägesupdate: Mår bäst av att kunna bocka av redovisningar och snart så min novell i skrivande, så skööönt. 
 
Annars mår jag bra höll jag på att säga, jo men livet e najs och kompizarna snälla ungefär. Känns dock som om hela mitt liv kretsar krig PH och kmr gråta när allt är slut... #TeamSamir <3

#Bild

 
 
 
 
 
 
 
Äntligen back in bizness! Lycka att äntligen få tillbaka sin gammla dator, så himla lovely. 
 
Sjukt mycket grejer denna vecka, men detta är från en söndag jag och Frida var på bildmuseet. Köade i en timme för den gröna kuben, liiite besviken men tror den var överhypad, men B R A ändå<3
 
Ska gå igenom två redovisningar nu och sedan sängen, puzz.